Magyarországon elsőként a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő teszi lehetővé Páciensei számára az online szakorvosi videó konzultációt. A szolgáltatás lényege, hogy szakértő orvosi segítséget nyújtsunk olyanok számára is, akik valamilyen okból nem tudják személyesen felkeresni Magánrendelőnket.

Intézményünk orvosigazgatója, Dr. Moravcsik Bence Balázs ortopéd-traumatológus szakorvos magánrendelésén mostantól adottak az online konzultációhoz szükséges technikai feltételek. Forduljon hozzánk bizalommal, bármely mozgásszervi panasza, vagy ha mozgással kapcsolatos kérdése van!

Kinek ajánott az online videó konzultáció?

 • - Azoknak, akik külföldön élnek, és nem tudják, milyen szakemberhez forduljanak problémájukkal, vagy nincs lehetőségük szakorvoshoz fordulni.
 • - Azoknak, akik kontrollvizsgálatot szeretnének, de ez nem igényelne személyes jelenlétet. Például labor vagy röntgenfelvétel, esetleg más képalkotó vizsgálat eredményének kiértékelése, illetve, ha újabb kérdések merültek fel a korábban vizsgált panasszal kapcsolatban.
 • - Azoknak, akik mozgásukban korlátozottak, nehezen közlekednek, így nem tudnak eljönni a rendelés helyszínére.
 • - Azoknak, akiknek nincs idejük eljönni személyesen a magánrendelésre.

Milyen előnyei vannak az online videó konzultációnak?

 • - Megspórolhatja az utazási időt és a költségét.
 • - Kényelmesen és otthoni környezetben tud beszélgetni a panaszáról és közben szakorvosi segítséget kap a gyógyuláshoz.
 • - Nincs várakozási és sorbanállási idő.
 • - Gyors és egyszerű online foglalási lehetőséget biztosítunk.
 • - A konzultációhoz csupán internetkapcsolat szükséges, egy könnyen kezelhető online programon keresztül történik a konzultáció. Nincs szükség informatikai háttértudáshoz.
 • - Garanciát vállalunk arra, hogy a megbeszélt időintervallumban szakorvosunk hívja Önt, amennyiben a fizetés korábban rendben lezajlott. Ha ezt valamilyen okból nem tudjuk teljesíteni, arról Önt előre értesítjük és felajánljuk a konzultációs díj visszafizetését vagy egy újabb időpontot.
 • - Amennyiben mégsem tart igényt az előre kifizetett konzultációra, lemondását 24 órán kívül áll módunkban elfogadni, a konzultációs díj visszafizetésével.

Mit tartalmaz az online szakorvosi videó konzultáció?
Előre egyeztetett időpontban és módon szakorvosunk videó beszélgetést indít, mely során szemtől-szembe az interneten keresztül van lehetősége szakorvosi konzultációra. Amennyiben rendelkezik korábbi leletekkel, vizsgálati eredményekkel, a panaszával összefüggésben, kérjük, a konzultáció előtt küldje el e-mailben a drmoravcsik@bmm.hu címünkre. Így szakorvosunk a beszélgetés során értékelni tudja azokat.

A konzultáció során lehetősége van elmondani, és a videó beszélgetés keretein belül megmutatni panaszát a szakorvosnak, aki ez alapján célzott kérdéseket tesz fel Önnek. A kérdések célja az Ön kórelőzményének és jelen állapotának feltárása. Az esetlegesen korábban elkészült és számunkra elküldött leletek és vizsgálati eredmények szóbeli kiértékelése is megtörténik. A konzultáció végén szakorvosunk összefoglalja szakvéleményét és megteszi javaslatait a gyógyulás érdekében. A konzultáció után írásos ambulánslapot küldünk Önnek e-mailben, valamint a teljes videó felvételt is rendelkezésre bocsátjuk.

A vizsgálat díját előlegszámla ellenében előre fizetéssel szükséges rendezni. Ezt bankkártyás fizetéssel tudja megtenni. Időpontfoglalással és egyéb kérdésekkel kapcsolatban kérjük keresse recepciónkat a +36 70 425 8590-es telefonszámon vagy a bejelentkezes@bmm.hu e-mail címen!

Felhívjuk kedves érdeklődőink figyelmét, hogy a szakorvosi videó konzultáció nem felel meg szakorvosi vizsgálatnak, a személyes megjelenés hiánya miatt!